ARIZER

Velkommen til Arizer - ekspertene på tørre urter vaporisatorer! Hos Arizer er vårt fokus å kontinuerlig forbedre våre produkter for å bedre betjene våre kunder. Vi tar ikke lett på tittelen som den beste tørre urter vaporisatoren, og derfor fortsetter vi å innovere og forbedre våre produkter. Varm opp dine favorittbotaniske produkter for å smake terpener i en oksygenrik damp uten å innta usunne karsinogener som frigjøres ved forbrenning.

XQ2

XQ2 tørre urter vaporisator er en uovertruffen flerbruks konveksjonsvarmer som tilbyr et alt-i-ett aromaterapisystem, oppsamlingspose/ballon-system og et etterspurt direkte trekk + assistert trekk piskesystem. Opplev hvorfor Arizer er bedre ved design.

AIR MAX

Air MAX tørre urter vaporisator fra Arizer. Opplev de nyeste innovasjonene i vår bærbare flerbruks diffuserteknologi. Med oppgraderte tilpassede øktinnstillinger, automatisk skjerminversjon, mørk modus, ny raskoppvarmende keramisk teknologi, USB-C-lading og et høykapasitets 26650 lithium-ion-batteri. Over 16 års bransjeerfaring er bygget inn i hver enhet.

SOLO II

Solo II varmer opp raskt med en utrolig 3 timers batterilevetid, pluss en bruk-mens-du-lader funksjon for ustoppelige økter. En helt glass dampsti med isolert luftvei gir den mykeste, mest smakfulle dampen. Aktiver naturlige terpenprofiler og maksimer potensen med Solo II Tørre Urter Vaporisator.

Kraften til å Velge:

Sett opp og vapp som du vil med Tilpassede Øktinnstillinger. Det brukervennlige operativsystemet og den lettleste OLED-skjermen gir deg total kontroll med et knappetrykk. Still inn temperaturen i nøyaktige 1-graders økninger og Solo II vil huske den neste gang du slår den på.

Glass er det Klare Valget:

Vårt originale Glass Pod System er anerkjent for å være enkelt å bruke og rengjøre. Rent borosilikatglass, en isolert luftvei og en helt glass dampsti forbedrer smaker og terpener. Arizers patenterte avanserte keramiske varmeteknologi kombinert med den sykloniske virkningen av urtekammeret er designet for effektivt å trekke ut det meste av dine favoritt tørre urter. Prøv det valgfrie Frostede Glass Aroma Røret (WPA) med en tredjeparts glassvannbobler for hardtslående action.

Kvalitet & Ytelse:

Arizer er en ekte pioner i vaporisatorindustrien, etablert i 2005. Gjennom omfattende forskning og enestående design har Arizer kontinuerlig hevet standarden og satt nye standarder i kvalitet og ytelse. Arizer er verdenskjent for å tilby høykvalitetsprodukter til rimelige priser, støttet av den beste kundeservicen i bransjen.

Mange aromatiske botaniske produkter kan vaporiseres for aromaterapi med positive resultater. Ved å varme opp dine favoritturter og blomster til presise temperaturer, frigjøres de tiltalende aromaene, terpenene og de botaniske forbindelsene for å fremme/skape energiske eller avslappende miljøer.

ARIZER

Det fins 3 produkter.

Viser 1-3 av 3 element(er)