DAVINCI

DaVinci Vaporizer – Renhet, innovasjon og kontroll

Opplev DaVinci's sortiment av vaporizere for tørre urter og dual bruk. Med DaVinci's teknologi leveres damp som i gjennomsnitt er 90% kjøligere, og gir deg opplevelsen av en 510 olje-kompatibel vaporizer i lommen. Når du kombinerer førsteklasses materialer som glass og zirkoniumkeramikk med presis temperaturkontroll for å trekke ut terpener, får du en enestående smaksopplevelse.

Terpener, kjent for å produsere de smakene og aromaene vi elsker, blir aktivert ved spesifikke temperaturområder, kjent som "kokepunkter". Lavtemperatur fordampning, som tilbys av DaVinci Vaporizer-linjen, aktiverer disse elementene uten å ødelegge deres molekylære struktur, noe som fører til en fantastisk smak.

Rent glass, ren luftsti

DaVinci lover å bygge kun med de reneste komponentene i vaporizerne sine. Vår Clean First™-filosofi betyr at ingen metaller eller plast brukes i våre forseglede zirkonia/glass luftveier, noe som gir renhet for kjennere. Terpener har aldri smakt så godt.

All varme, ingen forbrenning

Ekstraksjon handler om å bruke temperaturen i vaporizeren til å aktivere spesifikke kokepunkter. Med et temperaturområde på 32-430 F (0-221C) skryter DaVinci's teknologi av +/- 1 (grader F) temperaturnøyaktighet for å gi deg full kontroll over oppvarmingen.

IQC, din daglige følgesvenn

Med temperaturkontroll, app-tilkobling, utskiftbart 18650-batteri og USB-C-lading, har IQC alt du trenger for en tilfredsstillende økt. IQC bygger på et rent først-prinsipp, og bruker kun de reneste komponentene. Ingen metaller eller plast brukes på våre forseglede zirkonia og glassbelagte keramiske luftveier. All elektronikk og lodding er helt forseglet fra eventuelle dampberørende komponenter.

DaVinci MIQRO-C Vaporizer, liten, enkel og diskret

Med sitt 18350 utskiftbare batteri, USB-C hurtigladeport og enkle Smart Path™-temperaturinnstillinger, er MIQRO-C den perfekte kompakte vaporizeren for en rask mikrodoseøkt. Nyt bekvemmeligheten av en rask lading for 18350-batteriet i MIQRO-C, som kun tar 45 minutter å lade opp.

ARTIQ-kassetvaporizerfunksjoner

Kompatibel med standard 510-kassetter. Forlenget luftvei reduserer dampvarmen med 90%. Fullstendig skjult kammer. I gjennomsnitt leverer ARTIQ damp som er 90% kjøligere, og den forlengede luftveien kjøler ned varm damp til romtemperatur. Under omfattende testing, var gjennomsnittlig damptemperatur fra ARTIQ 84°F (28°C) sammenlignet med 153°F (67°C) fra toppbelastede 510-enheter.

DAVINCI

Det fins 24 produkter.

Viser 1-24 av 24 element(er)