ROLLING-PAPERS

Utforsk vårt utvalg av rullepapir og finn de du liker best.

Vibes Ultra Thin-papir

Tilgjengelig i king size, disse king size slim-papirene tilbyr den beste smaksopplevelsen. Få en vibe!

RAW SLIM ORGANIC KINGSIZE-PAPIRER

Raw Kingsize Slim Organic Rolling Papers er laget av ren hamp som er økologisk dyrket. Hampapiret er 100% klorfritt og ubleket, noe som gir det en naturlig lys brun farge. Den hybrid blandingen og ublekte fibrene resulterer i et tynt gyldent brunt nesten gjennomsiktig røykepapir. Hvert papir er individuelt vannmerket med et krysskryss som hjelper til med å forhindre renning og skaper et jevnere brennende rullepapir.

RAW SLIM BLACK

RAW Black er dobbeltpresset ekstra-fint for det tynneste, ubleket rullepapiret noensinne laget. Dette unike kunstpapiret produseres i Alcoy, Spania når de tørre valensianske vindene gjør fuktigheten optimalt lav. Tykkelsen på disse RAW Black-papirene krever de dyktige hendene til en ekte rullemester.

OCB PREMIUM GOLD SLIM RULLEPAPIR

OCB er det eldste franske merket for rullepapir, og det er en grunn til at de har vært et av de mest populære merkene siden de ble grunnlagt i 1822. Dette er super tynne papirer som brenner jevnt hver gang. Langsom brenning, naturlig lin, 100% organisk, Tynn som et blad og naturlig gummi arabikum.

OCB X-PERT SLIM FIT-PAPIRER

OCBs tynneste rullepapirer. Ekstra slim fit, hvor hvert papir er vannmerket på en slik måte at det brenner veldig jevnt.

Papirene brenner med null aske, bortsett fra en tynn linje skapt av karamelliseringen av papirets kant. Xtreme Slime.

Blazy Susan

Ideell for å være kreativ, er våre King Size Rolling Papers det perfekte alternativet for når standard rullepapirer bare ikke er store nok. Enten du ruller et kors eller en klassisk rull, er de rosa King Size-papirene din beste venn og har nesten dobbelt så mye som bransjestandarden med 50 papirer per pakke.

Pay Pay

Laget av lucerne, og har en blekgrønn farge til dem siden de er ubleket. Disse sakte brennende sigarettpapirene er deretter klorfrie, motstandsdyktige og uten ettersmak i det hele tatt, og gir et veldig behagelig produkt. Lucernefiber brukt med fornybare energier, ved å bruke akasiarasin for å fremstille den arabiske gummien.

Verve CBD

For de som foretrekker rullene sine med CBD, er CBD Rolling Papers Green Verve et ideelt løsning. Hvert hefte inneholder 50 blader, som bruker naturlig gummi som lim. Papiret er CBD-infundert. De kommer i en størrelse som tilsvarer 1 1/4 standardstørrelsen små papirer, så de er perfekte for folk som foretrekker mindre ruller.

ROLLING-PAPERS

Det fins 25 produkter.

Viser 1-25 av 25 element(er)